کانکس فروشگاهی چیست؟ | کانکس فروشگاهی | قیمت کانکس فروشگاهی | مجموعه صنعتی دپوکانتین

تاریخ انتشار: 29 شهریور 1402

تاریخ بروزرسانی: 31 تیر 1403

معرفی کانکس فروشگاهی

استفاده از کانکس به عنوان فضای فروشگاهی در سال‌های اخیر بسیار رواج پیدا کرده است. کانکس‌های فروشگاهی در انواع مختلفی از جمله کانکس فروشگاهی سیار تولید می‌شوند و می‌توانند برای انواع کسب و کارها از جمله دکه‌ها، کافه‌های سیار و بسیاری دیگر استفاده شوند.

توصیه می‌شود برای آشنایی بیشتر با کانکس مقاله کانکس و کاربردهای آن مجموعه دپوکانتین را مطالعه نمایید.

مزایای استفاده از کانکس به عنوان فروشگاه

استفاده از کانکس‌های فروشگاهی مزایای متعددی نسبت به فروشگاه‌های سنتی دارد:

هزینه کمتر در مقایسه با ساخت فروشگاه

هزینه تهیه و نصب یک کانکس فروشگاهی به مراتب کمتر از ساخت یک فروشگاه سنتی است. در کانکس‌های فروشگاهی سیار، بعضا هزینه‌ی نصب به علت ثابت نبودن موقعیت کانکس متغیر است.

سرعت بالا در راه‌اندازی

ثبت سفارش، تولید، تجهیز، نصب و در نهایت راه‌اندازی یک کانکس فروشگاهی، به مراتب سریع‌تر از ساخت یک سازه‌ی سنتی انجام می‌شود. همچنین عدم نیاز سازه‌های کانکسی به پی‌ریزی و ساخت و ساز و مجوزهای مربوط به آن می‌تواند در سرعت و هزینه ایجاد یک فروشگاه تاثیر پررنگی داشته باشد.

انعطاف‌پذیری بالا در شرایط استفاده

کانکس‌ها، بر خلاف سازه‌های سنتی، به محل ساخت اولیه خود محدود نیستند. همین موضوع امکان جابه‌جایی سریع و آسان کانکس‌ها را فراهم می‌کند. این موضوع خود به علت امکان ایجاد فرصت‌های متعدد از جمله شرکت در جشنواره‌ها، می‌تواند عاملی موثر در انتخاب کانکس‌های فروشگاهی باشد. قابلیت جابه‌جایی کانکس‌های فروشگاهی سیار، به علت وجود چرخ‌ها و امکانات جابه‌جایی بدون نیاز به جرثقیل، بسیار بالاتر از تمامی انواع دیگر سازه است.

امکان گسترش آسان

با اضافه کردن کانکس‌های بیشتر، می‌توان فضای فروشگاه را به راحتی گسترش داد. ایجاد یک بازار یا مرکز خرید کانکسی ماژولار، می‌تواند امکان برگزاری جشنواره‌ها و اشتغال‌سازی را فراهم کند.

علاوه بر این موارد، امکان نصب کانکس فروشگاهی در مناطق صعب‌العبور مثل مناطق کوهستانی و مناطق فاقد امکان ساخت و ساز (مناطقی که از خاک و بستر مناسب برای ساخت ساختمان برخوردار نیستند) آن‌ها را به بهترین گزینه برای چنین شرایطی تبدیل می‌کند.

انواع کانکس فروشگاهی

کانکس‌های فروشگاهی به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند:

کانکس تکی: این نوع کانکس‌ها معمولاً از یک واحد تشکیل شده‌اند.
کانکس چندگانه: این کانکس‌ها از چندین واحد کانکس تشکیل شده‌اند. این چند واحد می‌توانند به یکدیگر متصل و یا از هم جدا باشند.

هر کدام از این دو دسته، خود می‌توانند در سه دسته‌ی اصلی انواع کانکس قرار بگیرند. این دسته‌بندی به صورت زیر است:

کانکس فروشگاهی ورقی:

این نوع از کانکس فروشگاهی، با استفاده از ورق‌های فلزی و شاسی آهنی ساخته می‌شود. این موضوع، باعث کاهش چشمگیر هزینه‌ی تولید این نوع از سازه‌ها می‌شود. البته، همین ویژگی کانکس‌های فروشگاهی ورقی، باعث ایجاد بزرگترین معایب آن‌ها نیز می‌شود. به مقاومت پایین در برابر پوسیدگی، اتلاف انرژی بالا در سرمایش و گرمایش در مقایسه با کانکس‌های ساندویچ پانل و محدودیت‌های ظاهری و موارد مشابه اشاره کرد.

برای آشنایی بیشتر می‌توانید به مقاله جامع ورق کانکس مجموعه دپوکانتین مراجعه کنید.

کانکس فروشگاهی ساندویچ پانل:

به‌کار‌گیری ورق‌های ساندویچ پانل در دیواره‌های جانبی، سقف و کف کانکس‌های فروشگاهی ساندوییچ پانل، اتلاف انرژی مصرفی برای گرمایش و سرمایش کانکس را به حداقل می‌رساند. در بستر فروشگاهی، کاهش هزینه‌های این‌چنینی می‌تواند تاثیر پررنگی در سود نهایی داشته باشد. البته هزینه‌ی بالاتر تولید این نوع سازه‌ها نسبت به کانکس‌های فروشگاهی ورقی ممکن است آن‌ها را به گزینه‌ی کم‌طرفدارتری تبدیل کند.

برای آشنایی بیشتر با این نوع کانکس می‌توانید به مقاله جامع کانکس ساندویچ پانل مجموعه دپوکانتین مراجعه کنید.

کانکس فروشگاهی ساندویچ پانل با نمای طرح چوب

کانکس فروشگاهی کامپوزیت

کانکس‌های کامپوزیتی به علت ویژگی‌های ظاهری خود از محوبیت نسبتا زیادی برخوردارند اما هزینه‌ی تولید بسیار بالا و عایق‌بندی ضعیف به نسبت کانکس‌های ساندویچ پانل، باعث کاهش استفاده از آن‌ها در سال‌های اخیر شده است.
تمامی انواع کانکس‌های فروشگاهی، می‌توانند در قالب کانکس فروشگاهی سیار نیز وجود داشته باشند.

کانکس فروشگاهی سیار ساندویچ پانل

نکاتی درباره طراحی داخلی کانکس فروشگاهی

  • استفاده از رنگ‌های روشن و شاد برای دیوارها و سقف
  • استفاده از نورپردازی مناسب
  • جانمایی مناسب قفسه‌ها و ویترین‌ها
  • پیش‌بینی فضای کافی برای عبور و مرور مشتریان
  • در نظر گرفتن فضایی برای انبار کالا در صورت نیاز
  • رعایت اصول ایمنی و در نظر گرفتن خطر آتش‌سوزی و…

معایب استفاده از کانکس به عنوان فروشگاه

علیرغم مزایای فراوان، استفاده از کانکس به عنوان فضای فروشگاهی معایبی نیز دارد:

محدودیت فضا

فضای داخل کانکس محدود است و نمی‌توان کالاهای حجیم یا مقادیر زیادی کالا را در آن نگهداری کرد.

هزینه نگهداری

هزینه‌هایی مانند برق، تهویه مطبوع و نگهداری کانکس وجود دارد که باید مد نظر قرار گیرد.

نتیجه‌گیری

در مجموع کانکس فروشگاهی گزینه مناسب و اقتصادی برای راه‌اندازی فروشگاه‌های کوچک و متوسط به شمار می‌رود. انعطاف‌پذیری و سرعت بالای راه‌اندازی از مهمترین مزایای کانکس‌های فروشگاهی هستند. البته محدودیت‌هایی مانند فضای کوچک و هزینه‌های نگهداری نیز وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند. در کل کانکس‌های فروشگاهی گزینه‌ای مقرون به صرفه برای شروع کسب‌وکارهای خرده فروشی هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی کانکس‌های فروشگاهی، کسب اطلاع از قیمت کانکس‌های فروشگاهی و پیدا کردن بهترین سازه برای کسب و کار خود، با مشاورین متخصص ما در مجموعه‌ی صنعتی دپوکانتین در ارتباط باشید.

سوالات متداول

کانکس‌های فروشگاهی در چه ابعادی ساخته می‌شوند؟
بسته به نوع کالاهایی که قرار است عرضه شود، ابعاد ایده‌آل کانکس‌های فروشگاهی متفاوت است. عموما به علت آسانی جابه‌جایی و حمل این سازه‌ها، کانکس‌های 6 و 12 متری از محبوبیت بالاتری برخوردارند.

آیا امکان سفارشی‌سازی کانکس‌های فروشگاهی وجود دارد؟
بله، می‌توان کانکس‌ها را بر اساس نیاز فروشگاه و سلیقه صاحب کسب‌وکار طراحی و سفارشی‌سازی کرد. مواردی از جمله ابعاد کانکس، رنگ، جنس مصالح، نورپردازی و بسیاری دیگر همه قابل شخصی‌سازی هستند.

چگونه می‌توان کانکس‌های فروشگاهی را تبلیغ و معرفی کرد؟
استفاده از تابلو و نورپردازی جذاب، تبلیغات محلی و آنلاین، برگزاری مسابقه و تخفیف‌های ویژه افتتاحیه راه‌های موثری برای معرفی کانکس‌های فروشگاهی هستند.

چه نکات ایمنی باید در کانکس‌های فروشگاهی رعایت شود؟
سیستم خاموش کننده حریق، رعایت استانداردهای برق و لوازم ضد حریق، عدم انباشت بیش از حد کالا و رعایت اصول ایمنی از جمله نکات ضروری هستند.

امتیاز شما

1 نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *