نمای بیرونی کانکس کارگاهی کنار جرثقیل

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۲

کانکس کارگاهی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کانکس‌ها به‌عنوان راهکار و گزینه‌ای محبوب و مقرون‌به‌صرفه برای ایجاد فضاهای موقت مورد استفاده قرار شناخته می‌شوند. یک نوع از این سازه‌های کارامد و شگفت‌انگیز، کانکس کارگاهی است. این سازه‌ها در پروژه‌های عمرانی، راهسازی، معدنی، پتروشیمی و هر فعالیت صنعتی و کارگاهی دیگری کاربرد دارند. این سازه‌های پیش ساخته به دلیل روش ساخت خاص و مزایای متعدد خود، می‌توانند فضاهای مناسبی را برای محیط‌های کارگاهی ایجاد کنند.

توصیه می‌شود برای آشنایی بیشتر با کانکس مقاله کانکس و کاربردهای آن مجموعه دپوکانتین را مطالعه نمایید.

مشخصات فنی کانکس کارگاهی

کانکس‌های کارگاهی، عموما با استفاده از ورق‌های ساندویچ پانل با زخامت ۴ سانت در دیواره‌ها و ۶ سانت در سقف و کف ساخته می‌شوند. در ساخت شاسی‌های آن‌ها نیز، پروفیل‌های سنگین آهنی، برای ضمانت استحکام سازه به‌کار می‌روند.

نمای داخلی کانکس کارگاهی خالی

انواع کانکس های کارگاهی

کانکس‌های کارگاهی بر أساس کاربری خود، به أنواع مختلفی تقسیم می‌شوند. ساختار ساده، ماژولار و قابل شخصی‌سازی کانکس‌های کارگاهی، امکان ساخت سازه‌های مختلف با کاربری‌های متعدد را فراهم می‌کند. برای مثال:

کانکس کارگاهی اتاق رنگ

این سازه‌ها، مشخصا برای نقاشی و رنگ‌کاری قطعات ساخته می‌شوند. همین موضوع، استفاده از سیستم‌های تهویه قدرتمند، عایق‌های مناسب برای کنترل دما و حتی به‌کارگیری کوره‌‌های مناسب رنگ‌های کوره‌ای را به امری ضروری تبدیل می‌کند. چنین سازه‌هایی از خروج گرد رنگ از فضای کار و رخ‌دادن آسیب‌های زیست‌محیطی جلوگیری می‌کنند.

کانکس کارگاهی برشکاری

در اکثر محیط‌های کارگاهی، کار با فلز فعالیتی روزمره به‌شمار می‌رود،‌ به همین دلیل، ایجاد فضای مناسب آن نیز به همان نسبت ضروری است. قرارگیری ابزار و لوازم مورد نیاز برشکاری و خم‌کاری درون یک سازه و تبدیل آن به واحد کار با فلز می‌تواند بازدهی یک محیط کارگاهی را به شکلی غیر منتظره بالاتر ببرد.

کانکس کارگاهی نجاری

نجاری و کار با چوب نیز، مانند دیگر فعالیت‌های تولیدی و کارگاهی، ابزار و وسایل خاص خود نیازمند است. بسیاری از این ابزارآلات در برابر رطوبت و باران مقاومت چندانی ندارند و به آسانی آسیب می‌بینند. همین آسیب‌پذیری باعث ایجاد نیاز به یک فضای سربسته و خشک می‌شود. مشخصا استفاده از یک کانکس تجهیز شده‌ی کارگاهی، سریع‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر از ساخت یک سوله و یا حتی ساختمان سنتی است. علاوه بر آن، بسیاری از محیط‌های کارگاهی ظرفیت جای‌دادن سازه‌های عظیم درون خود را ندارد.

کانکس کارگاهی انبار

علاوه بر تمامی موارد بالا، هر فضای کارگاهی به محیطی برای واحد انبار نیاز دارد. انبارها باید دربرابر تغییرات دما، رطوبت و ضربه مقاومت باشند. کانکس‌های کارگاهی ساندویچ پانل، تمام این مشخصات را فراهم می‌کنند.

کانکس کارگاهی مهندسی/اداری

هیچ کارگاهی نمی‌تواند بدون برنامه‌ریزی و کار واحد مهندسی و اداری خود به نهایت بازدهی خود برسد. از این رو، استفاده از کانکس‌ها برای ساخت فضاهای مهندسی و اداری در محیط‌های کارگاهی، پدیده‌ای رایج است.

مزایا کانکس کارگاهی

مزایای متعدد کانکس‌های کارگاهی، باعث محبوبیت آنها در میان کارفرمایان أنواع پروژه‌های صنعتی شده است. از جمله مزایای استفاده از کانکس‌های کارگاهی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مقاومت و استحکام بالای کانکس کارگاهی

کانکس‌های کارگاهی، بر اساس نقشه‌های دقیق و مهندسی‌شده ساخته می‌شوند. شاسی‌های فلزی این سازه‌ها در کنار ورق‌های بسیار مقاوت ساندویچ پانل، مقاومت بالا و استحکام حتی دربرابر زلزله را تضمین می‌کنند.

سهولت نصب و نقل مکان

به‌کارگیری جاقلابی‌های استاندارد در کنار ابعاد استاندارد و مناسب حمل با تریلی، امکان حمل و نقل آسان را فراهم می‌کنند. همین مسئله، شرایط را برای برپایی محیط‌های کارگاهی در نواحی صعب‌العبور را نیز فراهم می‌کند.

انعطاف‌پذیری و قابلیت سفارشی‌سازی

همان طور که بالاتر ذکر شد، کانکس‌های کارگاهی به دلیل امکان سفارشی‌سازی خود، می‌توانند نقش‌های مختلفی را در یک محیط کارگاهی بر عهده بگیرند. انعطاف‌پذیری بالا دلیل اصلی امکان ایفای نقش این کانکس‌ها در صنایع مختلف ازجمله پتروشیمی و ساختمان‌سازی است.

صرفه‌جویی در هزینه‌های ساخت و ساز

هزینه‌ی ساخت یک کانکس، به دلیل عدم نیاز به خاک‌برداری و استفاده از متریال پیش‌ساخته، بسیار پایین‌تر از ساخت یک ساختمان سنتی است. قابلیت استفاده‌ی مجدد هر کانکس در پروژه‌های مختلف و به مدت طولانی نیز به صرفه‌جویی در هزینه‌ها کمک می‌کند.

کاهش زمان احداث فضای کارگاهی

استفاده از ورق‌های آماده برای دیواره‌ها و نبود زیربنا‌، زمان مورد نیاز برای ساخت کانکس را به حداقل می‌رساند؛ به طبع آن، سرعت احداث فضای کارگاهی نیز به‌صورت مشهودی کاهش می‌یابد.

قیمت کانکس کارگاهی

قیمت کانکس‌های کارگاهی‌، به دلیل امکان سفارشی‌سازی بالا و تنوع کاربری این سازه‌ها، دقیق و مشخص نیست. عوامل متعددی مثل زخامت ورق‌های دیواره‌ها، سقف و کف، نوع درب و پنجره‌ی مورد استفاده در ساخت سازه، امکانات نصب‌شده درون سازه و حتی هزینه‌ی حمل و نقل، همگی در قیمت نهایی کانتینر موثر هستند. برای براورد دقیق قیمت، با مشاورین ما در ارتباط باشید.

نتیجه‌گیری

کانکس‌های کارگاهی، گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه و بادوام برای ایجاد فضاهای کارگاهی مختلف هستند. این سازه‌ها به دلیل مزایای متعدد خود مثل مقاومت بالا، سهولت نصب و حمل و نقل، انعطاف‌پذیری و قابلیت سفارشی‌سازی، از محبوبیت بالایی برخوردارند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی کانکس‌های کارگاهی، قیمت و کاربرد آن‌ها، با مشاورین متخصص ما در مجموعه صنعتی دپوکانتین در ارتباط باشد.

سوالات متداول

طول عمر مفید کانکس کارگاهی چقدر است؟
کانکس‌های کارگاهی به‌طور متوسط از حدود ۲۵ تا ۳۰ سال عمر برخوردار هستند. با این حال، طول عمر دقیق کانکس به عوامل محل قرارگیری، نوع استفاده و سرویس های دوره‌ای بستگی دارد.

کانکس کارگاهی در چه شرایط آب و هوایی قابل استفاده است؟
کانکس های کارگاهی به دلیل استفاده از ورق‌های ساندویچ پانل و رنگ مناسب، در هر شرایط آب و هوایی قابل استفاده هستند.

آیا جابه‌جایی کانکس کارگاهی ممکن است؟
بله، کانکس‌های کارگاهی معمولاً به راحتی قابل جابه‌جایی هستند. تمام این کانکس‌ها به دلیل استفاده از جاقلابی‌های استاندارد و پهنای مناسب حمل با تریلی قابل جابه‌جایی هستند.

آیا کانکس‌های کارگاهی قابل سفارشی‌سازی هستند؟
بله، کانکس‌های کارگاهی به دلیل ساختار پیش ساخته خود می‌توانند به‌راحتی سفارشی‌سازی شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *