تاریخ انتشار: 21 بهمن 1402
تاریخ بروزرسانی: 24 تیر 1403
هر سازهای، ازجمله سازههای سنتی و پیشساخته، پیش از شروع مراحل ساخت خود، به نقشهای دقیق و مهندسیشده نیازمند است. ابعاد، مواد اولیه مورد استفاده، محل قرارگیری دربها و پنجرههای سازه و حتی محل احتمالی قرارگیری مبلمان درون کانکس در پلان آن مشخص میشود.
پلان کانکس چیست؟
پلان کانکس یا نقشه کانکس در واقع نقشه دقیق و مهندسیشده تمامی انواع کانکس است. همانطور که برای ساخت هر بنا نقشهای دقیق و مهندسی شده پدیدهای ضروری بهشمار میرود، کانکسها نیز برای برآورده کردن نیازهای کارفرما و کاربری مورد نظر، به یک پلان دقیق نیاز دارد. این نقشه با در نظر گرفتن ابعاد، محل قرارگیری درب و پنجره، تقسیمبندی داخلی، محل تاسیسات، کاربری و…، مسیر را برای ساخت کانکسی کاربردی و زیبا هموار میکند.
انواع پلان کانکس
کانکسها با کاربری، ابعاد، تعداد درب و پنجره و امکانات داخلی متفاوتی طراحی و ساخته می شوند. این موضوع، در ایجاد تنوع و گستردگی در ترسیم پلان کانکس و انواع آن تاثیری مستقیم داشته و به اهمیت آن میافزاید. از پلانهای ساده و کاربردی برای کانکسهای نگهبانی و زیستی گرفته تا سازههای چندطبقه و پیچیده، همگی بر أساس پلان و نقشهای مشخص ساخته میشوند.
در ادامه، برخی از محبوبترین انواع پلانهای کانکس را معرفی میکنیم:
کانکس اداری
پلان کانکسهای اداری، عموما با استفادهی بهینه از فضا، محیط مناسبی را برای کاربران ایجاد میکنند. چنین پلانهایی با در نظر داشتن فضای مورد نیاز برای قرارگیری میز و صندلی و موارد مشابه طراحی میشوند.
پلانهای اداری، خود به سه دستهی اصلی ساده، مدیریتی و مهندسی تقسیم میشوند. مشخصا به دلیل تفاوتهای موجود در ابعاد میز و صندلی مدیریتی و میزهای مهندسی، طراحی این سازهها با یکدیگر متفاوت است.
کانکس مسکونی
پلان کانکسهای مسکونی با هدف ایجاد فضایی راحت برای ساکنین طراحی میشوند. پلان کانکسهای ویلایی و کمپهای گسترده مسکونی کارگاهی، دو گروه اصلی این پلانها هستند.
کانکس فروشگاهی
طراحی فضای مناسب برای انبار کردن کالاها، ویترین و دکور مناسب، فضای کافی برای مشتریان و… همگی از مواردی هستند که باید در طراحی پلان کانکس فروشگاهی در نظر گرفته شوند.
کانکس فروشگاهی رستورانی و کافه، دیگر أنواع سازههای فروشگاهی هستند و با توجه به نیاز به ابزار خاص، اجاقها، یخچال، قهوهساز و موارد دیگر، طراحی آنها نیز با پلانهای ساده فروشگاهی متفاوت است.
کانکس کارگاهی
اولویت در طراحی پلان کانکس کارگاهی، ایجاد فضایی ایمن و مناسب برای انجام فعالیتهای صنعتی و تولیدی است. رعایت أصول ایمنی و ارگونومی، مهمترین پیچیدگی طراحی چنین سازههایی است.
نمونههایی از انواع پلان کانکس
کانکس ۶ در ۲.۴۰ ساده طراحی شده در مجموعه دپوکانتین، بستری مناسب برای یک کانکس با کاربریهای متنوع ایجاد میکند. بر اساس تجهیزات نصب شده، سازهی ساخته شده بر اساس این پلان، کاربردهای مختلفی از جمله سازه اداری، مسکونی و حتی انبار را داشته باشد.
پلان کانکس ۶ در ۲.۴۰ مجهز به آشپزخانه، سرویس بهداشتی، حمام و اتاق مجزا که میتواند تمام امکانات مورد نیاز را برای فراهم کردن فضای مناسب سکونت افراد فراهم کند. پلانها مسکونی در محیطهای کارگاهی، پتروشیمی، معدنی و حتی ویلاهای شخصی کاربرد دارند.
پلان کانکس ۱۲ در ۳ متر مدیریتی، به چهار بخش اصلی دفتر مدیر، آشپزخانه (ورودی)، سرویس بهداشتی و اتاق جلسات تقسیم میشود. ابعاد سازه، مبلمان نصبشده و امکانات سازهی ساختهشده بر اساس این پلان، محیطی ایدهآل برای برگزاری جلسات ایجاد میکند. چنین سازهای میتواند در دفاتر فروش پروژههای ساختمانی، مدیریت پروژههای پتروشیمی و موارد دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
نتیجهگیری
انتخاب پلان مناسب برای کانکس با در نظر گرفتن نیازها و اولویت های شما، شرایط محیطی و بودجه در نظر گرفته شده، پدیدهای ضروری است. ساخت سازه بدون استفاده از یک پلان دقیق و مهندسی شده، عملا غیر ممکن است. برای کسب اطلاعات بیشتر و طراحی کانکس مناسب، با مشاورین متخصص ما در مجموعه دپوکانتین در ارتباط باشید.
تولیدات خودتون هستن یا واراداتی
تمامی پلانها تولیدات خود شرکت هستند